Camping

De camping is open van 1 april tot en met 30 september.

Het terrein is ruim en speels van opzet, rondom enkele cirkeltuinen. 

De camping is aangesloten bij de SVR. Er zijn 25 ruime plaatsen, waarvan 22 met elektra en 3 zonder voor de trekkers. Alle kampeermiddel zijn toegestaan. Mocht u met uw paard willen komen. Ook dat is mogelijk. Er zijn enkele speelgelegenheden en een trapveldje voor kinderen. Voor de kinderen zijn er ook twee skelters, een step en een kleine kinderfiets aanwezig. In één van de cirkeltuinen, wordt voor u als campinggast op kleine schaal groente, kruiden, plukbloemen en fruit gekweekt, waar u gratis gebruik, voor op de camping, van mag maken, vers uit de tuin, zo op je bordje. Er staan verspreid over het terrein enkele bankjes.

Het is goed toeven op deze kleine, gezellige boerencamping. Gratis gebruik van wifi (rondom het hoofdgebouw). Fietsen/motoren kunt u droog zetten in de kapschuur (oplaad punten e-bikes), waar ook de afwasgelegenheid en de sanitaire unit zich bevinden (sanitair: 3 toiletten, 2 ruime douches, 1 urinoir, 1 wascabine, een losse wastafel, stort chemisch toilet, babybad aanwezig). Er is een binnenruimte met mini bibliotheek en foldermateriaal. Voor de trekkers is een elektrisch kooplaat aanwezig en er staat een senseo apparaat en een waterkoker

Een hengeltje uitgooien in één van de poelen achter de camping, een paard horen hinniken, in de nacht de uilen horen roepen, het signaleren van roofvogels en dan natuurlijk de ongedwongen sfeer, van essentieel belang. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn en genieten van een fijne omgeving. Er zijn goede wandel- en fiets mogelijkheden in de omgeving en het verwarmd openlucht zwembad ligt op +/- 200 meter afstand.

Inlichtingen camping: Carla, tel. 06 83190866